Zorgkleding

Bedrijfskleding voor in de zorg

Bij Linden Bedrijfskleding vind je een groot assortiment zorgkleding en medische kleding van diverse topmerken. Denk aan De Berkel, BP, Nowtex, Alsico, Ballyclare en Haen. Wij hebben een ruime keuze uit zorgjasjes en zorgtunieken, zorgpolo’s en shirts, zorgbroeken, tandartsjassen, doktersjassen, labjassen en meer.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het ontzorgen van grote zorginstellingen, ziekenhuizen, tandartspraktijken maar ook de kleine ondernemers in de zorg, verpleging of verzorging. Wij weten als geen ander waar de wensen en behoeften liggen als het gaat om prettige zorgkleding en zorgschoenen/zorgklompen voor werknemers. Niets werkt lekkerder in professionele zorgkleding, want goede werkkleding draagt bij aan werkcomfort en -plezier.

Showroom

Wil je graag de kleding komen bekijken en passen? Geen probleem! Wij hebben een ruime showroom waar je de kleding kunt passen en onze verkoopmedewerkers je kunnen voorzien van advies. Is het niet op voorraad, dan worden de artikelen voor je besteld en kan je deze later komen passen/afhalen of sturen we naar je op. Uiteraard bedienen we heel Nederland. Kom gezellig langs of maak een afspraak met een van onze medewerkers voor gratis advies op maat!

Klantportaal

Heb je regelmatig zorgkleding en/of zorgschoenen nodig of bestel je voor een grote zorginstelling, dan kan je bij ons ook een eigen klantportaal krijgen. Het klantportaal is een persoonlijke webshop helemaal ingericht met de gewenste artikelen. Zo kan jij of de inkoper op elk moment zelf bedrijfskleding en werkschoenen bestellen. Daarbij heb je via het portaal volledig inzicht in de (complexe) administratie rondom het bestellen, voorraadbeheer, budgetten per drager/afdeling/vestiging etc. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Personaliseren van zorgkleding

Zorginstellingen, ziekenhuizen, maar ook de kleine ondernemers in de zorg/verzorging willen graag een uniforme uitstraling voor herkenbaarheid. Voor de complete ontzorgen is het bij ons dan ook mogelijk om de zorgkleding te personaliseren door middel van bedrukking of borduring met eigen logo/bedrijfsnaam.

Kortom, volledige ontzorging

Voor volledige ontzorging omtrent het bestellen, nazorg en de complexe administratie ben je bij Linden Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke service. Wij denken mee met elke klant, hoe klein of groot die ook mag zijn. Wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Onze merken zorgkleding