Favoriete producten

Bedrijfskleding voor in de zorg

 

U vindt hier zorgkleding en medische kleding van Nowtex, Alsico, de Berkel en Haen. Wij hebben een ruime keuze uit zorgjasjes- en tuniekjes, zorg polo’s, zorg shirts, zorgbroeken, tandartsjassen, doktersjassen, labjassen en meer.

Met meer dan 15 zorginstellingen als klant hebben wij een schat van ervaring in de zorg. Met sterke merken als Nowtex, Alsico, De Berkel en Haen is ons aanbod opgewassen tegen elke vraag. Wij bedienen op dit moment onder andere ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, tandarspraktijken en meer. Bij grotere afnames van bedrijfskleding of andere werkkleding is er uiteraard de mogelijkheid tot korting.

Showroom
In onze showroom kunt u de werkkleding passen en afnemen. De showroom is centraal gelegen in Soest, omgeving Utrecht. Uiteraard bedienen we in heel Nederland. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een gratis advies op maat!

Centraal aankopen
Ook kan uw bedrijf een speciale webshop krijgen bij ons, waardoor uw personeel of uw inkoper zelf voortaan bedrijfskleding kan bestellen met een door u toegewezen budget. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op.

Bedrukken en borduren
Zorginstellingen vereisen vaak een uniforme uitstraling voor herkenbaarheid. Ook voor bedrukkingen en borduringen van logo’s bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

Kortom, volledige ontzorging
Linden Bedrijfskleding staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Wij denken mee met elke klant, hoe klein of groot die ook mag zijn. De aanschaf van werkkleding, helemaal in zorginstellingen, kan veel tijd in beslag nemen. Voor grotere organisaties passen we het gehele personeel door en zorgen we het hele jaar door voor ontzorging op het gebied van bedrijfskleding. Neem contact op voor meer informatie hierover.

 

 

Onze merken