Linden Bedrijfskleding ontzorgt

Linden Bedrijfskleding ontzorgt van A tot Z met oog voor persoonlijke aandacht. Wij bestaan uit een klein en kundig team en weten daardoor precies wat er bij onze klanten speelt en wat de specifieke eisen en behoeften zijn.

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, hebben wij alles onder één dak. Zo kan je jouw bedrijfskleding/werkkleding bij ons personaliseren door het logo en/of bedrijfsnaam te drukken of borduren. Daarbij hebben wij in onze expeditie ruimte een plotter en persen opgesteld staan om kleding direct te kunnen bedrukken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de kleding te voorzien met naamlabels.

We hebben een ruime showroom waar zowel bedrijfskleding als werkschoenen bekeken als doorgepast kan worden. Indien gewenst is het ook mogelijk om op locatie medewerkers kleding en/of schoenen te laten doorpassen.

 

Met onderstaande diensten probeert Linden Bedrijfskleding uw organisatie te ontzorgen. Hoe klein of groot deze ook mag zijn. Voor vragen over onderstaande diensten neemt u gewoon contact met ons op.