Ontzorging van uw personeelskleding

Het passen van de kleding is uiteraard belangrijk, uw personeel moet zich goed voelen in de werkkleding. Wij ontzorgen u graag op dit gebied. Wij sturen u een pas serie toe van de gewenste kleding en uw personeel geeft de gewenste maten door.

Met zeer grote aantallen kunnen wij ook op locatie komen om een pasdag te organiseren. Wij zullen dan alle kleding meenemen in alle beschikbare maten. Hiermee nemen wij al het werk uit handen. Wij hebben hiermee al ervaring met verschillende scholen en bijvoorbeeld een van de grootste slagers van Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw eigen webshop voor het personeel

Voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers biedt Linden Bedrijfskleding u de mogelijkheid uw eigen bedrijfskleding webshop te openen. Het vooraf afgestemde kledingpakket zal hierin worden aangeboden en is beveiligd met een login voor de besteller(s).

De voordelen van de eigen Linden Webshop:

 • Personeel zelf kleding laten bestellen
 • Inzage in het aantal bestelde artikelen per drager en totale kosten per periode
 • Budget vrijmaken per personeelslid
 • Elke locatie eigen kledingpakket en eigen eisen
 • Pakketten op maat verstuurd per locatie

Neem contact met ons op voor volledige ontzorging van Linden Bedrijfskleding.

Voor meer vragen neemt u contact met ons op via 035 602 6799 of vult u onderstaande formulier in.

  Naam of Bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Uw vraag of opmerking

  Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en verwerken van deze data op de website. We zullen dit alleen gebruiken om u telefonisch of per e-mail te benaderen voor een persoonlijk advies.