Naambadges

Naambadges kunnen een mooie toevoeging zijn op de uitstraling van een bedrijf of tijdens een beurs/evenement. Het maakt het persoonlijk, zorgt voor herkenbaarheid en geeft een extra professionele uitstraling. In veel verschillende branches wordt er gebruik gemaakt van naambadges. Denk aan zorginstellingen/ziekenhuizen, hotels, wellness centra, maar ook in de mondzorg, winkels, restaurants en tijdens beurzen/evenementen.

Om onze klanten ook hierin te kunnen voorzien zijn wij in 2023 een nauwe samenwerking gestart met Badgedesign. Bij onze partner kunnen onze klanten terecht voor aluminium naambadges in allerlei vormen, kleuren en maten, full color bedrukt met logo en naam. De badges zijn voorzien van een magneetsluiting, waardoor er geen schade kan ontstaan aan de kleding.

Heb je maar een paar badges nodig? Geen probleem. Bij Badgedesign gaat de eerste bestelling vanaf 5 stuks en kunnen nabestellingen per stuk worden gedaan.

IMG_3251_1

Interesse?

Wil je graag meer informatie over naambadges? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 035 – 602 67 99.

Of neem direct contact op met Badgedesign: 085 – 020 38 60 / info@badgedesign.nl

 

Bericht verzenden