Werkwijze

 

Inventarisatie
Mocht uw bedrijf nieuwe bedrijfskleding nodig hebben gaan we als volgt te werk. Wij maken samen met u een plan van aanpak. Wij inventariseren in eerste instantie welk soort kleding er nodig is voor welke specifieke werkzaamheden en om hoeveel dragers dit gaat. Vervolgens wordt er een aantal kledingmonsters opgevraagd om deze samen met u te bespreken, te voelen en aan te trekken.

Samen met u maakt Linden Bedrijfskleding een inventarisatie welke (beschermende) werkkleding nodig is. Vervolgens bieden we de mogelijkheid om kleding in praktijk te laten testen door de toekomstige gebruikers. Zodat u in het hele proces draagvlak creëert binnen uw organisatie en eventuele bezwaren kunt wegnemen.

Linden Bedrijfskleding maakt per medewerker een inventarisatie van de confectie- en schoenmaat. Aan de hand hiervan wordt een passerie besteld en door gepast. Bij de samenstelling van uw programma werkkleding is in feite alles mogelijk. Uw logo, uw huisstijlkleur: alles kan verwerkt worden in de kleding.

Voordeel van deze inventarisatie is dat iedereen direct over de juiste maatvoering beschikt en er geen winkeldochters ontstaan. Met betrekking tot de nalevering zijn alle maten inmiddels bij ons bekend. Verder kan er indien gewenst de kleding worden voorzien van waslabels en bestaat de mogelijkheid op individuele basis kledingpakketten samen te stellen.

Showroom
Ook kan er worden afgesproken in onze showroom om de kleding te bekijken en te passen. Onze showroom heeft twee paskamers. Indien de kleding naar wens is kan deze direct worden bedrukt en gelijk gedragen worden.

Verder kunnen wij de voorraad van de bedrijfskleding per afdeling beheren. Dit betekent naast een snelle levering ook overzicht in de voorraad en het tegengaan van verspilling door foutieve maatvoering.

Pasbus
Voor de inventarisatie van grote aantallen schoenmaten kunnen wij beschikken over een pasbus. De fabrikant stelt deze bus ter beschikking zodat alle medewerkers hun schoenen door kunnen passen op een nader te bepalen locatie. In deze bus zit een gespecialiseerde medewerker die alle dragers adviseert omtrent de beste soort schoen ten aanzien van de werkzaamheden die uw medewerker verricht.