Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) bieden extra bescherming tijdens de werkzaamheden in o.a. de bouw. Denk hierbij aan hoofdbescherming zoals veiligheidshelmen, gehoorbescherming en veiligheidsbrillen.

Uiteraard zijn er verschillende gradaties in bescherming, van bescherming tegen stoten tegen het hoofd tot vallende onderdelen bij helmen. Daarbij heb je de eenvoudige uitvoering van bijvoorbeeld gehoorbescherming tot gehoorbescherming met communicatie- en radiofunctionaliteiten.

Naast werkkleding en werkschoenen bieden wij ook persoonlijke beschermingsmiddelen aan. In onze showroom hebben wij een aantal artikelen voor het grijpen liggen en uiteraard zijn de artikelen bij ons te bestellen.

Kijk voor een greep uit ons PBM assortiment op onze website. Ben je op zoek naar iets anders of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen of persoonlijk advies?

Heb je vragen over persoonlijke beschermingsmiddelen, producten bestellen of staat het product dat je zoekt er niet tussen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op per telefoon, e-mail of via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag verder.

 

Bericht verzenden