Favoriete producten

Goede en goedkope promotiekleding

 

Van witte polo’s met bedrukking tot zwarte fleecejacks met borduring. Voor alle kleding met promotionele doeleinden bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan kleding voor hostesses, food samplers, recruiters, winkelmedewerkers en meer.

De juiste uitstraling van uw bedrijf

Het imago van uw bedrijf wordt mede bepaald door de kleding die uw personeel draagt. Een mooie kledinglijn met het logo straalt uniformiteit uit en oogt daarnaast ook professioneel. Wij hebben een zeer groot assortiment aan bedrijfskleding, waardoor wij u altijd samen met u de perfecte kleding voor uw bedrijf vinden. Hiernaast bedrukken of borduren we de kleding ook meteen. En als de kleding beter passend gemaakt moet worden vermaken we de kleding ook. Kortom, uw bedrijf wordt volledig ontzorgd door Linden Bedrijfskleding.

Showroom

In onze showroom kunt u de bedrijfskleding passen en afnemen. De showroom is centraal gelegen in Soest, omgeving Utrecht. Uiteraard bedienen we in heel Nederland. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een gratis advies op maat!

Centraal aankopen bespaart tijd en geld

Ook kan uw onderneming een speciale webshop krijgen bij ons, waardoor uw personeel of uw inkoper zelf voortaan bedrijfskleding kan bestellen met een door u toegewezen budget. Dit scheelt u tijd en dus geld. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op.

Bedrukken en borduren

Wij bedrukken en borduren bedrijfskleding op verschillende wijzes. U kunt bij ons terecht voor enkele stuks tot zeer grote oplages. Naast logo’s worden ook vaak slogan’s en afbeeldingen bedrukt. Meer informatie over het bedrukken van promotiekleding.

Betaalbare ontzorging

Linden Bedrijfskleding staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Wij denken mee met elke klant, hoe klein of groot deze ook mag zijn. De aanschaf van kleding voor uw bedrijf kan veel tijd in beslag nemen. Voor grotere organisaties passen we het gehele personeel door en zorgen we het hele jaar door voor ontzorging op het gebied van bedrijfskleding. Neem contact op voor meer informatie hierover.

 

Onze merken voor promotiekleding