Schoolkleding

Wij stellen al jaren kledingpakketten met schoolkleding samen. Dit doen wij voor diverse scholen in de regio. Jaarlijks kleden wij ongeveer 600 leerlingen aan met opleidingsgerichte werkkleding.

We bedienen onder andere hotelscholen, vakscholen, technische opleidingen en praktijkopleidingen.


 

Uw voordelen op een rijtje

Na de pasdagen vermaken wij de kleding mocht dit nodig zijn. Tegen een extra vergoeding kunnen de leerlingen hun kleding laten inkorten of uitleggen. Wij leveren de kleding pas uit als dit gebeurt is.

De kleding wordt voorzien van het school logo en kan evt. gepersonaliseerd worden. Dit kan zowel d.m.v. bedrukking als borduring.

Bel ons om een afspraak te maken of stel uw vraag!

Kleding voor medische- en zorgopleidingen

Praktijkopleidingen in de zorg en medische wereld gebruiken allemaal zorg- en medische kleding. Wij kunnen uw opleiding op maat gemaakte kleding leveren met uw bedrukking of borduring erop. Daarnaast ontzorgen op lange termijn uw school, dit kost helemaal niets extra’s.

 

Kleding voor technische opleidingen

Technische opleidingen hebben de meest uiteenlopende functies, veiligheidsnormeringen en vereisten. Bij Linden Bedrijfskleding kunt u terecht voor alle werkkleding voor technische en facilitaire opleidingen. Momenteel leveren we aan de technische opleidingen van MBO Amersfoort verschillende soorten werkkleding en veiligheidskleding.

 

Kleding voor horecascholen- en opleidingen

Horecaopleidingen- en opleidingen hebben kleding voor lerend keukenpersoneel nodig zowel als medewerkers in de bediening, hospitality, stewardessen en meer. Naast kleding leveren wij ook werkschoenen voor in de keuken, bediening en hospitality.

 

Kledingpakketten samenstellen

In samenspraak met de opleiding wordt een kledingpakket samengesteld. Voor technische opleidingen kunt u denken aan veiligheidsschoenen, overalls en stofjassen. Voor hotelscholen aan koks- en bedieningskleding. Voor praktijkopleidingen aan opleidingsgerelateerde kleding. Alle kleding is mogelijk omdat wij een zeer breed assortiment aanbieden. Het logo van de school kan op de schoolkleding worden bedrukt of geborduurd. Dit zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling.

Wij hanteren de volgende werkwijze:

 • De kledingpakketten worden in onderling overleg samengesteld
 • De pakketprijzen worden vastgesteld
 • De (ouders van de) leerlingen worden op de hoogte gesteld van een terugkomdag of pasdag
 • Het team van Linden Bedrijfskleding zorgt ervoor dat het volledige kledingpakket wordt gepast
 • De maten worden per leerling genoteerd en uitgeleverd aan het begin van het schooljaar
 • De volledige financiële administratie wordt door Linden Bedrijfskleding gevoerd
 • Uitlevering wordt per leerling aan het begin van het nieuwe schooljaar gedaan
 • Alle nazorg en garantieclaims worden door ons opgepakt, dus volledige ontzorging

Kortom, ook voor de leerlingen en studenten van diverse opleiding bent u bij Linden Bedrijfskleding aan het juiste adres.

Bedrijven Ontzorgen

Wij ontzorgen uiteraard ook alle bedrijven op het gebied van bedrijfskleding. Dit doen wij bijvoorbeeld door een eigen webshop voor bedrijven te installeren helemaal aangepast aan uw wensen. Voor meer informatie kijkt u op de bedrijfspagina.

 

Contact

Voor meer vragen neemt u contact met ons op via 035 602 6799 of vult u onderstaand formulier in.

  Naam of Bedrijfsnaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Uw vraag of opmerking

  Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en verwerken van deze data op de website. We zullen dit alleen gebruiken om u telefonisch of per e-mail te benaderen voor een persoonlijk advies.