Opleiding specifieke beroepskleding

Wij stellen al jaren kledingpakketten met opleiding specifieke beroepskleding/schoolkleding samen. Denk hierbij aan kleding voor hotelscholen, koksopleidingen, opleidingen voor verpleegkunde, technische en praktijkopleidingen en overige vakscholen.

Wij hebben jarenlange ervaring om grote groepen leerlingen op één dag beroepskleding te laten passen. Deze pasdagen organiseren wij gedurende het hele schooljaar. De levering van de schoolkleding vindt plaats op naam en in de eerst schoolweek na de (zomer)vakantie. Wanneer een leerling later start met de opleiding kan de leerling in onze showroom terecht voor een doorpas.

Medische- en zorgopleidingen

Praktijkopleidingen in de zorg, medische en cosmetische wereld, maar ook dierenartsen gebruiken zorgkleding. Denk hierbij aan doktersjassen, zorgjassen, -broeken en -polo’s, maar ook schoenen. Wij hebben een breed assortiment zorgkleding en -schoenen, volledig te personaliseren in de huisstijl van de school.

Technische opleidingen

Technische opleidingen hebben de meest uiteenlopende functies, veiligheidsnormen en vereisten. Wij hebben verschillende soorten werkkleding en veiligheidskleding en –schoenen in ons assortiment voor alle technische en facilitaire opleidingen. Denk hierbij aan stofjassen, overalls, veiligheidsschoenen.

Horeca- en toerisme opleidingen

Voor horeca en toerisme leveren wij horecakleding voor lerend keukenpersoneel en de bediening. Maar ook representatieve kleding voor bijvoorbeeld hospitality, stewardessen en meer. Naast kleding leveren wij ook werkschoenen voor in de keuken, bediening en hospitality.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met de school kijken wij naar de (veiligheids)eisen en wensen waar de werkkleding en -schoenen aan moeten voldoen. Zo wordt er per opleiding een kledingpakket samengesteld. Daarbij worden de pakketprijzen vastgesteld. Tevens wordt er gekeken naar de mogelijkheden van bedrukking en/of borduring met het logo van de kledingstukken.

Vervolgens wordt de pasdag ingepland en worden de (ouders van de) leerlingen hiervan op de hoogte gesteld. Tijdens de pasdag zorgen wij ervoor dat het volledige kledingpakket (en werkschoenen) gepast wordt, waarna de schoolkleding (en werkschoenen) besteld en indien nodig vermaakt wordt. Uitlevering wordt op naam aan het begin van het nieuwe schooljaar gedaan. Indien een leerling later instroomt of niet aanwezig kon zijn op de pasdag kan hij/zij een afspraak maken voor een doorpas in onze showroom.

De volledige financiële administratie wordt door ons gevoerd, evenals de nazorg en garantieclaims. Kortom, wij ontzorgen de school volledig.

Het Scholendomein

Bij Linden Bedrijfskleding is het mogelijk om gebruik te maken van het Scholendomein. Wij bieden deze dienst om scholen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en te ontzorgen in het hele proces van het regelen van de schoolkleding.

Het Scholendomein is een, speciaal voor scholen ontwikkeld, bestelomgeving waar studenten hun eigen schoolkleding eenvoudig kunnen bestellen (en betalen). Het is een soort webshop die voor elke school en elke opleiding wordt ingericht met de gewenste schoolkleding. Dit kan van één artikel tot een uitgebreider kledingpakket zijn.

Na het bestelproces wordt, afhankelijk van de afspraken met school, de kleding verstuurd naar school of het woonadres van de student.

De voordelen van het Scholendomein op een rijtje:

  • Volledige ontzorging van het bestel- en betaalproces
  • Alle studenten worden voorzien van de juiste kleding
  • Geen (ingewikkelde) administratie meer rondom bestellingen en betalingen
  • Geen grote voorraden studentenkleding
  • Geen zorgen om uitgifte/levering van de schoolkleding

Wij werken samen met de volgende scholen:

Sfeerimpressie pasdagen

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden of wij ook iets voor jouw school/opleiding kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 035 – 602 67 99.
Wij helpen je graag verder!

 

Bericht verzenden