Sportkleding voor bedrijven en verenigingen

Favoriete producten

Sportkleding voor bedrijven en verenigingen

 

Sportkleding voor bedrijven

Bent u op zoek naar sportkleding tijdens uw evenement, bedrijfsuitje of toernooi? Bekijk dan nu onze collectie aan sportkleding. Hiernaast hebben wij een ook groot assortiment aan sportspullen van Jako. We kunnen de kleding bedrukken of borduren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, rugnummers en sponsoren. We leveren onder andere goedkope sportkleding om een paar keer te kunnen gebruiken bijvoorbeeld tijdens een eenmalig toernooi, evenement of sponsorloop. Hiernaast hebben we ook een groot assortiment aan sportkleding van wat meer kwaliteit van merken zoals Craft en Jako.

Sportkleding voor verenigingen

Wij voorzien daarnaast ook sportverenigingen van kleding. Momenteel zijn we leverancier voor sportspullen aan onder andere hockey-, voetbal- en zwemclubs. Vooral als er een snelle doorloop is in het ledenbestand. Wij zorgen ervoor dat ieder nieuw lid snel de juiste sportkleding krijgt met de bijpassende bedrukkingen of borduringen.

Showroom

In onze showroom kunt u de sportkleding passen en afnemen. De showroom is centraal gelegen in Soest, omgeving Utrecht. Uiteraard bedienen we in heel Nederland. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een gratis advies op maat!

Centraal aankopen als holding

Ook kan uw onderneming, vereniging of sportclub een speciale webshop krijgen bij ons, waardoor uw personeel of uw inkoper zelf voortaan bedrijfskleding kan bestellen met een door u toegewezen budget. Dit scheelt u tijd en dus geld. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op.

Bedrukken en borduren

Uw sportkleding kan bij ons voorzien worden van bedrijfslogo, clublogo, sponsoren, rugnummers en namen. Dit doen we op verschillende manieren, zoals zeefdrukken, bedrukken met pers, borduren en meer.

Ontzorging

Linden Bedrijfskleding staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Wij denken mee met elke klant, hoe klein of groot deze ook mag zijn. Voor grotere organisaties passen we het gehele personeel door en zorgen we het hele jaar door voor ontzorging op het gebied van bedrijfskleding en sportkleding. Neem contact op voor meer informatie hierover.

 

Onze merken voor sportkleding