Veiligheidskleding

 

Op zoek naar reflectiekleding, brandvertragende kleding, laskleding of insecten werende kleding? Voor alle veiligheidskleding kunt u terecht bij Linden Bedrijfskleding. De verschillende veiligheidsnormeringen staan per product vermeldt. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Anti-statische kleding
> Anti-statische kleding

cleanroom

Cleanroom
> Cleanroom

Favoriete producten

Reflectiekleding

Zichtbaar en comfortabel zittende werkkleding is essentieel om veilig je werkdag door te komen als je buiten werkt. Van dunne goedkope reflectievestjes tot stevige warme reflectiejassen- broeken en meer. Voor advies over reflectiekleding kunt u altijd direct contact opnemen.

Voor gratis advies op maat of snel bestellen van nieuwe bedrijfskleding bent u bij het juiste adres.

Showroom

In onze showroom kunt u op gesprek komen voor advies over veiligheidskleding. De showroom is centraal gelegen in Soest, omgeving Utrecht. Uiteraard bedienen we in heel Nederland. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een gratis advies op maat!

Centraal aankopen als holding

Ook kan uw onderneming een speciale webshop krijgen bij ons, waardoor uw personeel of uw inkoper zelf voortaan werkkleding kan bestellen met een door u toegewezen budget. Dit scheelt u tijd en dus geld. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op.

Bedrukken en borduren

Herkenbaarheid is in de bouw- en industriebranche een goedkope manier en effectieve manier van reclame maken. Door uw bedrijfslogo of slogan te borduren of te bedrukken wordt u herkent doormiddel van uw werkkleding.

Comfortabele veiligheidskleding

Linden Bedrijfskleding staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Wij denken mee met elke klant, hoe klein of groot deze ook mag zijn. De aanschaf van werkkleding kan veel tijd in beslag nemen. Voor grotere organisaties passen we het gehele personeel door en zorgen we het hele jaar door voor ontzorging op het gebied van werkkleding. Neem contact op voor meer informatie hierover.

 

Onze merken voor veiligheidskleding