Veiligheid gaat altijd eerst op de werkvloer. Daarom zijn er verschillende normeringen voor veiligheidsschoenen, waarmee iedereen de perfect mix van veiligheid, comfort en uiterlijk kan uitzoeken. Linden Bedrijfskleding levert veiligheidsschoenen van onder andere Emma, MaxGuard en Sixton Peak. Van stevige werklaarzen voor lassers tot zakelijke schoenen met de hoogste veiligheidsnormen.

Wij adviseren u op het gebied van deze normen en matchen uw bedrijfskleding met bijpassende werkschoenen met de juiste veiligheidsnorm.

Veiligheidsnormeringen

 

Werkschoen zonder beschermende neus, geschikt voor natte omstandigheden.

 

Werkschoen zonder beschermende neus, maar met een zool van roestvrij staal of een geweven penetratiebestendige binnenzool, met name geschikt voor natte omstandigheden.

 

Veiligheidsschoen met stalen of composiet neus, met name geschikt voor droge werkomstandigheden.

 

Veiligheidsschoen met stalen of composiet neus en een zool van roestvrij of een geweven penetratiebestendige binnenzool, met name geschikt voor droge werkomstandigheden.

 

Veiligheidsschoen met stalen of composiet neus, met name geschikt voor natte werkomstandigheden.

 

Veiligheidsschoen met een stalen of composiet neus en een zool van roestvrij staal of een geweven penetratiebestendige binnenzool, met name geschikt voor natte werkomstandigheden.