Favoriete producten

Bent u op zoek naar een jas of broek voor in de bouw of industrie?

De beste plek om online uw werkbroeken, werkjassen, overalls, werkschoenen en meer te bestellen. Kleding voor elk denkbaar beroep binnen de bouw- en industriebranche. Voor droge warme zomerdragen tot koude natte winterdagen, je goed voorbereiden op het werken is van groot belang. Daarnaast wilt het oog wat natuurlijk. Wij leveren veilige comfortabele kleding met een moderne uitstraling.

Showroom

In onze showroom kunt u de kleding passen en afnemen. De showroom is centraal gelegen in Soest, omgeving Utrecht. Uiteraard bedienen we in heel Nederland. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een gratis advies op maat!

Centraal aankopen

Ook kan uw bedrijf een speciale webshop krijgen bij ons, waardoor uw personeel of uw inkoper zelf voortaan bedrijfskleding kan bestellen met een door u toegewezen budget. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op.

Bedrukken en borduren

Werkkleding biedt bescherming tegen bijvoorbeeld kou, regen en warmte, en moet natuurlijk comfortabel zitten. Hiernaast is het ook herkenbaar. Door uw bedrijfskleding te bedrukken of te borduren wordt uw bedrijf sneller herkend. Dat kan weer leiden tot nieuwe klanten.

Goede en goedkope werk- en bouwkleding

Linden Bedrijfskleding staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Wij denken mee met elke klant, hoe klein of groot die ook mag zijn. De aanschaf van bedrijfskleding kan veel tijd in beslag nemen. Voor grotere organisaties passen we het gehele personeel door en zorgen we het hele jaar door voor ontzorging op het gebied van bedrijfskleding. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Onze merken