Werkschoenen en veiligheidsschoenen

 

Favoriete producten

Werkschoenen en veiligheidsschoenen

 

Werkschoenen en veiligheidsschoenen voor in de bouw en andere branches vindt u hier. Van horeca tot bouw en van zwembadmeester tot verpleegster. Iedere werkschoen heeft zo zijn vereiste, vandaar onze grote collectie met diverse merken.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen hebben verschillende veiligheidsnormeringen. De veiligheidsschoenen die wij verkopen voldoen onder andere aan 02, 03, S1, S1P, S2 of de S3 norm. Zo hebben alle schoenen met een S normering een stalen neus en heeft de S3 een penetratiebestendige binnenzool. De S1 en S1P schoenen zijn met name geschikt voor droge omstandigheden, in tegenstelling tot 02, 03, S2 en S3. Voor meer informatie over wat de normeringen precies inhouden kijkt u hier.

Horecaschoenen

Horecaschoenen moeten bestand zijn tegen water en gladde ondergronden. Voor de bediening is het belangrijk dat de schoenen ook representatief zijn, terwijl schoenen voor koks juist stevigheid en bescherming moeten bieden. Graag adviseren wij uw horeca-onderneming over de juiste aanschaf van horecaschoenen.

Zorgschoenen en Zorgklompjes

In de zorg worden vaak lange dagen gemaakt en daarom is comfort naast uiterlijk ook erg belangrijk voor zorgschoenen. Wij hebben meerdere merken voor werkschoenen die geschikt zijn voor in de zorg. Witte klompjes van Hejco bijvoorbeeld, of de meer casual ogende sneakers van maxguard.

Nette werkschoenen met stalen neus

Voor sommige functies is naast veiligheid de uitstraling van een veiligheidsschoen ook belangrijk. Vandaar dat wij representatieve schoenen verkopen met een stalen neus. Zodat u veilig bent en er netjes uitziet op de werkvloer.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies over veiligheidsschoenen.

 

Onze merken voor werkschoenen