Zwemkleding

Zwemkleding collectie

Wij leveren zwemkleding van Arena Water Instinct en van Speedo. Omdat de collectie van deze leveranciers zeer vaak verandert kunnen wij de actualiteit van de producten op onze website niet garanderen. Wij hebben er dan voor gekozen om de producten niet op de site te plaatsen.

U kunt echter wel gewoon bij ons de gehele collectie van Arena en Speedo bestellen. Hiervoor neemt u contact met ons op via 035 602 6799, of vult u het contactformulier in.

Chloorbestendige emblemen

Zwemkleding kan door ons bedrukt worden. Dit doen we met chloorbestendige emblemen. Deze zorgen ervoor dat de bedrukkingen ook in chloorwater lang meegaan. We leveren bedrijfskleding aan alle watersport gerelateerde organisaties. Inmiddels leveren we bedrijfskledingkleding aan meerdere zwembaden, zwemverenigingen, duikwinkels- en verenigingen en meer.

Andere bedrijfskleding

Ook voor andere bedrijfskleding kunt u bij ons terecht. Werkschoenen geschikt voor zwembaden bijvoorbeeld, of polo’s voor badmeesters. Ook voor badstoffen zoals badjassen kunt u bij ons terecht. Deze kunnen uiteraard ook bedrukt en geborduurd worden door Linden Bedrijfskleding.

Neem contact met ons op

Bel met 035-6026799 of vul onderstaand contactformulier in.

    Naam of Bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Telefoon

    Uw vraag of opmerking

    Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en verwerken van deze data op de website. We zullen dit alleen gebruiken om u telefonisch of per e-mail te benaderen voor een persoonlijk advies.