LINDEN BEDRIJFSKLEDING B.V.

SINDS 1984 IN SOEST

Linden Bedrijfskleding is gestart in 1984 met een herenmodezaak in het centrum van Soest. Naar aanleiding van de vraag van een aantal middenstanders in de regio is men begonnen een aantal bakkersbroeken, koksbuizen, stofjassen en overalls te leveren. Gezien de vlucht die deze bedrijfskleding toen nam is er al snel besloten te stoppen met de modezaak en ons volledig te richten op bedrijfskleding.

WAAROM LINDEN BEDRIJFSKLEDING

Voor elke branche

Vandaag de dag zijn we gespecialiseerd in het kleden van vrijwel elke beroepsgroep. De bouw, transport, zorg, horeca, scholen, gemeenten en overheidsinstellingen worden inmiddels allemaal door ons bediend. De kleding kan door ons worden bedrukt of geborduurd voor een professionele uitstraling. Ook voor veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en -laarzen en signalisatiekleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Afwijkende maten en dameskleding kunnen wij in de regel gewoon leveren. Weliswaar zijn we hiervan afhankelijk van de maatrange van de fabrikant van het betreffende kledingstuk. Verder bestaat de mogelijkheid de fabrikant een afwijkende maat te laten produceren indien hier voldoende belangstelling voor bestaat.

Groothandel met showroom

Linden Bedrijfskleding heeft een groothandelsfunctie met showroom. Het bedrijf heeft zes vaste medewerkers in dienst en heeft door haar kleinschaligheid direct contact met haar klanten. Hierdoor weet elke medewerker wat er bij de opdrachtgever speelt. Om de communicatie gemakkelijk te laten verlopen krijgt u een vast contactpersoon toegewezen.

Ons pand is 600 m2 en beschikt over twee verdiepingen. Het bestaat uit een showroom van ca. 250 m2, een magazijn, expeditieruimte, kantoren en een kantine. Verder staan er meerdere persen opgesteld om de kleding direct te kunnen bedrukken. Tevens is er een plotter apparaat aanwezig om op maat diverse emblemen (in 1 kleur) te maken in kleine oplages.