Over ons

Sinds 1984 in Soest

Linden Bedrijfskleding is gestart in 1984 met een herenmodezaak in het centrum van Soest. Naar aanleiding van de vraag van een aantal middenstanders in de regio is men begonnen een aantal bakkersbroeken, koksbuizen, stofjassen en overalls te leveren. Gezien de vlucht die deze bedrijfskleding toen nam is er al snel besloten te stoppen met de modezaak en ons volledig te richten op bedrijfskleding.

Voor elke branche
Vandaag de dag zijn we gespecialiseerd in het kleden van vrijwel elke beroepsgroep. De bouw, transport, zorg, horeca, scholen, gemeenten en overheidsinstellingen worden inmiddels allemaal door ons bediend. De kleding kan door ons worden bedrukt of geborduurd voor een professionele uitstraling. Ook voor veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en -laarzen en signalisatiekleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Afwijkende maten en dameskleding kunnen wij in de regel gewoon leveren. Weliswaar zijn we hiervan afhankelijk van de maatrange van de fabrikant van het betreffende kledingstuk. Verder bestaat de mogelijkheid de fabrikant een afwijkende maat te laten produceren indien hier voldoende belangstelling voor bestaat.

Groothandel met showroom
Linden Bedrijfskleding heeft een groothandelsfunctie met showroom. Het bedrijf heeft zes vaste medewerkers in dienst en heeft door haar kleinschaligheid direct contact met haar klanten. Hierdoor weet elke medewerker wat er bij de opdrachtgever speelt. Om de communicatie gemakkelijk te laten verlopen krijgt u een vast contactpersoon toegewezen.

Ons pand is 30 x 8 meter en beschikt over twee verdiepingen. Het bestaat uit een showroom, een groot magazijn, expeditieruimte, kantoor en kantine. Verder staan er twee persen opgesteld om de kleding direct te kunnen bedrukken. Tevens is er een plotter aanwezig om op maat diverse emblemen te maken in kleine oplages.

Contactformulier

Naam of Bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Uw vraag of opmerking

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Neem contact op